Wij maken waar wat andere business coaches beloven

Meer winst
Grotere opdrachten
Meer vrije tijd voor wat echt belangrijk is.

Welke bloemist heeft er geen last van?

Leuk al die aanvragen maar die offertes zijn gewoon echt kut!

Welke bloemist heeft er geen last van. Inbox vol met aanvragen en uren voorbereidingen per offerte... Om vervolgens een mail te krijgen met de vraag of de helft van je uitgewerkte concept verandert kan worden. Frustratie, tijd en energie gaat verloren.

De oplossing?

Van stress per opdracht aan de voorhand, NAAR TIJD, OVERZICHT EN VOORAL RUST IN JE KOP!

Verkopen met een aanbod

berekenen met de Loose methode

maken op locatie gaat jouw leven compleet veranderen!

Greet Geukens

Ik nam deel aan de business coaching van loose florals en wat ben ik hier blij om! Ik kreeg andere inzichten in mijn bedrijf. Ik besef nu de waarde van mijn werk en durf naar die waarde te prijzen.

Ik merkte al snel groei in mijn bedrijf na het volgen van de tips!

Lenie- Anders Bloemenstyling

Na de live-dag heb ik namelijk van deze toffe meid ook een mentoring gevolgd. Dit was mega leerzaam en emotioneel. Er is voor mij een wereld opengegaan. De wereld van Lenie Lomulder de Floral Artist!!! Elvira, ongelofelijk bedankt voor alles.

WOW!!!! Sinds de live-dag is er ZOVEEL veranderd in mijn bedrijf en met mijzelf.

Suzanne van Rossen

Ik deed mee aan het Professionals only traject: Elvira heeft mij echt groter leren denken en al vanaf dag 1 van het traject kreeg ik zo'n drive om het maximale eruit te willen halen! Haar energie, de mooie locaties, de waardevolle informatie en het lekkere eten niet te vergeten.. waren top! 

Zeker de moeite waard om in te investeren!

professionals only in beeld

Meer winst

Leren van een ervaringdeskundige

Grotere opdrachten

wat krijg je?

6 maanden 1 op 1 coaching

Vliegende start met de startsdag

Complete onder dompeling in de 2daagse VIP dag

1.

2.

3.

Afsluitdag met compleet bloemenconcept voor je ideale klant

4.

yes, I'm In!

Betaling in meerdere termijnen mogelijk

excl. btw

koop nu

€1495,-

prijs per maand

Altijd dezelfde formaat opdrachten?

Dat stopt per direct bij deelname van de professionals only! De grote per opdracht zal groeien door de Loose Florals methode die al jaren succesvol word gebruikt. 

Coaching

Iedere maand heb je een uitgebreide coaching sessie met Elvira. Zij begeleid jou door de grote vraagstukken heen en helpt je focus te houden op je doel! D.m.v. een handige app kan je alle vragen stellen en sta je er nooit alleen voor!

Meer Winst

Geen halfgare producten meer of bezuinigingen die zichtbaar zijn in je bloemwerk. Alles in het programma berust op meer winst, ruimte en rust in je hoofd.

Ik dacht dat ik het werken in de bloemen zo zat was, maar het bleek niet het werk te zijn maar mijn werkwijze die ik zo zat was. Door het ontwikkelen van de Loose Florals methode hield ik tijd over, werden mijn opdrachten groter en hield ik veel meer winst over. Nu is het tijd om deze kennis over te dragen aan bloemisten die net als mij houden van hun bloemen maar niet zo van al die gedoe achter de schermen.

Hoi! Ik ben elvira

Het is nu tijd om mijn kennis over te dragen aan andere bloemisten.