in 2 uur weet je wat je nodig hebt om bloemist te worden!

Niet alleen kennis uit een boek, ook vormgeven vanuit je hart. Interactieve online bloemwerk demo met ruimte om je CONCRETE vragen te stellen :-)

hoe het werkt

Je weet na deze demo wat je nodig hebt om als bloemist te starten

Je krijgt inzicht in de verschillende vaktechnieken

Je krijgt inspiratie om zelf aan de slag te gaan

De afgelopen weken heb ik de Becoming a Florist cursus gevolgd bij Elvira. Ik had er hoge verwachtingen van, maar dat ik met zo veel zelfvertrouwen de deur uit zou stappen had ik niet durven dromen. Naast alle kennis die je meekrijgt, word je ook heel erg gemotiveerd om alles uit jezelf te halen.

Niks is te gek of te groot!

volgende →

Anne Britt - Floral Studio Noora

Ik heb de afgelopen maanden deelgenomen aan de Becoming a Florist cursus. Wat een toffe ervaring was dit hele proces! Buiten het feit dat we alle basis beginselen hebben geleerd. Was het ook een hele ontdekkingsreis naar de waren ik en bloemwerk maken vanuit je hart. De cursus is dus niet alleen een ontwikkeling op professioneel niveau maar ook heel erg op sociaal-emotioneel niveau. Ook de groep onderling was echt super qua sfeer wat ervoor zorgt dat je elkaar nog een extra boost aan motivatie geeft. Maar omdat we zijn klaar gestoomd door Elvira gaat dit vast en zeker goedkomen!

Nu zijn we klaar om te gaan knallen in de bloemenwereld. 

volgende →

Debby Geenen - Demalicreations

Ik ben zo blij dat ik de opleiding ‘ becoming a florist’ heb gevolgd. Ik heb veel geleerd en je open houding vond ik erg prettig. We konden letterlijk alles vragen aan je. De sfeer tijdens de academy dagen en de 1 op 1 coaching was perfect.

Jij hebt mij moed en kracht gegeven.

volgende →

Fatma Baloglu - -Flower Art Studio

Voor wie?

serieuze ambitie

Dit programma is voor vrouwen die de serieuze ambitie hebben om als bloemist te gaan werken (of toe te voegen binnen hun stylingsbedrijf) en graag concrete en duidelijke informatie willen hebben over het bloemenvak.

Belangstellende voor de becoming a florist kunnen blijven hangen voor verdere info van het traject.

Terugkijken is niet mogelijk!

concrete en duidelijke informatie

Geen groei en bloeiachtige tafarelen

"Het was de investering dubbel en dwars waard"

Julia - Marshmallow and Magnolia

Ik wil dit ook!

€ 20,-

100% van de opbrengst gaat naar Stichting
Het vergeten kind

Prijs

yes, I'm In!

Waar: Achter je laptop

Wanneer: 26 oktober 2022

excl. btw

Tijd: 10 uur

Ik dacht dat ik het werken in de bloemen zo zat was, maar het bleek niet het werk te zijn maar mijn werkwijze die ik zo zat was. Door het ontwikkelen van de Loose Florals methode hield ik tijd over, werden mijn opdrachten groter en hield ik veel meer winst over. Nu is het tijd om deze kennis over te dragen aan bloemisten die net als mij houden van hun bloemen maar niet zo van al die gedoe achter de schermen.

Hoi! Ik ben elvira

Het is nu tijd om mijn kennis over te dragen aan andere bloemisten.