Uren werken in je atelier, oneindig veel contect met je bruidsparen en geen cent op de bank. Altijd voorzichtig moeten doen met je uitgaven en nooit echt groei in je bedrijf. Herken je dit? Dan weet je dat je over 5 jaar nog steeds op dezelfde plek zit. Vermoeid, nooit vrij en als je vrij bent constant denken... had ik nu maar geen vrij genomen want dan had ik deze klus nog kunnen doen.

Met de bloemen winst meeting weet je waar je staat en waar je aan moet werken.

Lenie- Anders Bloemenstyling

Na de live-dag heb ik namelijk van deze toffe meid ook een mentoring gevolgd. Dit was mega leerzaam en emotioneel. Er is voor mij een wereld opengegaan. De wereld van Lenie Lomulder de Floral Artist!!! Elvira, ongelofelijk bedankt voor alles.

WOW!!!! Sinds de live-dag is er ZOVEEL veranderd in mijn bedrijf en met mijzelf.

Suzanne van Rossen

Ik deed mee aan het Professionals only traject: Elvira heeft mij echt groter leren denken en al vanaf dag 1 van het traject kreeg ik zo'n drive om het maximale eruit te willen halen! Haar energie, de mooie locaties, de waardevolle informatie en het lekkere eten niet te vergeten.. waren top! 

Zeker de moeite waard om in te investeren!

Greet Geukens

Ik nam deel aan de business coaching van loose florals en wat ben ik hier blij om! Ik kreeg andere inzichten in mijn bedrijf. Ik besef nu de waarde van mijn werk en durf naar die waarde te prijzen.

Ik merkte al snel groei in mijn bedrijf na het volgen van de tips!

100% duidelijkheid

Persoonlijk uitleg van het resultaat

Inzicht in je bedrijf

na deze bloemen winst meting heb je:

wat krijg je?

1 op 1 sessie met Elvira

Resultaten van je bedrijf

100% inzicht

1.

2.

3.

€ 20,-

100% van de opbrengst gaat naar stichting 1Mens

Prijs excl. btw

yes, I'm In!

Ik dacht dat ik het werken in de bloemen zo zat was, maar het bleek niet het werk te zijn maar mijn werkwijze die ik zo zat was. Door het ontwikkelen van de Loose Florals methode hield ik tijd over, werden mijn opdrachten groter en hield ik veel meer winst over. Nu is het tijd om deze kennis over te dragen aan bloemisten die net als mij houden van hun bloemen maar niet zo van al die gedoe achter de schermen.

Hoi! Ik ben elvira

Het is nu tijd om mijn kennis over te dragen aan andere bloemisten.